Explore our flavor and fragrance capabilities in your native language.

Chinese
Czech
Dutch
English
French
German
Hungarian
Italian
Polish
Romanian
Serbian
Spanish (Americas)
Spanish (Spain)
Close Menu

Szerves összetevők

A bio minősítésű és természetes aromáink és kivonataink széles választékát a világ minden tájáról származó prémium minőségű nyersanyagokból állítjuk elő. Természetes kivonataink különböző formátumokban állnak rendelkezésre, hogy minden termékigényt kielégíthessenek. Segítünk Önnek feltárni a lehetőségeket a meglévő ízeik, bio minősített aromákkal való összehangolására, vagy együttműködve Önnel valami újat alkotunk. Akár biotermékeket állít át, akár egy meglévő aromát szeretne egy tanúsított bio aromával párosítani, nálunk megtalálhatja a megfelelő megoldást.

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel!

Íz innováció

SRS Innovációs Központ 

A 2500 négyzetméteres, korszerű létesítmény olyan butikszerű vásárlói élményt nyújt, amely ösztönzi az innovációt, az együttműködést és a kísérletezést a trendi élelmiszerekkel, italokkal, aromákkal és egyéb összetevőkkel. 

SRS Center for Taste Innovation

A legújabb íztrendek

Saját piaci elemzőink közvetlenül az aroma fejlesztőinkkel együttműködve dolgoznak a legújabb iparági trendeket képviselő aromák kifejlesztésén. Egyedi trendjelentéseket készítünk a legújabb termékmegjelenések, a piaci jelentések, az adatbázisok és a közösségi médiában megjelenő hírek alapján, hogy ajánlásokat adhassunk Önnek. 

Kísérleti hőkezelő üzemünk

A vevői együttműködés és támogatás mellett elkötelezett, korszerű kísérleti üzemünk a termékfejlesztés és tesztelés terepe. A kísérleti üzemen belül külön szekciók vannak az extrakció és más kísérleti technológiák, a hőkezelési technológia és az aszeptikus bag-in-box (BIB) töltés-technológia számára. 

pilot plant equipment

Gyártási képességek

Gyártási képességeink többek között a következőkre terjednek ki: por aroma- és színkeverés, porlasztva szárítás és kapszulázási technológia, hőkezelés, folyékony aromakeverés, vitamin- és tápanyagkeverés, extrakció, emulziók, desztilláció, oleoresinek, kiskereskedelmi csomagolás és nagysebességű csomagoló technológia. Egyedi termékmegoldásokat is kínálunk partnereink egyedi gyártási igényeinek kielégítésére. Földrajzi elhelyezkedésünk biztosítja vevőink kiszolgálása során számára a folyamatok és logisztika folyamatosságát. 

 

Csomagolási képességek

  • Egység kiszerelések 
    • Folyadékok 
    • Paszták 
    • Porok 
  • Saját márkás kiskereskedelmi csomagolás 
    • Sokféle csomagolási méret  
man packaging products

Termékfejlesztés

A mai fogyasztó pontosan tudni akarja, hogy honnan származnak az összetevők és az aromák, és hogy mi áll az élelmiszer- és italtermékek mögött. A Flavorchem aromafejlesztő és alkalmazással foglalkozó munkatársai szorosan együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy olyan termékeket fejlesszenek ki, amelyek megfelelnek a kívánt érzékszervi profilnak és a szabályozási paramétereknek, hogy segítsenek egyedivé tenni a terméket és kiemelkedni a piacon. 

beverage development

Aromaképzés

Egyedi képzési programokat kínálunk különböző témákban, mint például az íztrendek és az aromafejlesztés. A témák az Ön iparága vagy érdeklődési köre alapján testre szabhatók. 

Minőségi és szabályozási támogatás

A minőség és biztonság iránti elkötelezettségünk a Flavorchem működésének minden szintjén megtalálható. Folyamatos fejlesztési politikával figyeljük és elemezzük a kulcsfontosságú teljesítménymutatókat, amire a Safe Quality Foods (SQF) tanúsítvány (USA) és a BRC tanúsítvány (Európa) is garancia. 

Böngéssze online kirakatunkat