Explore our flavor and fragrance capabilities in your native language.

Chinese
Czech
Dutch
English
French
German
Hungarian
Italian
Polish
Romanian
Serbian
Spanish (Americas)
Spanish (Spain)
Close Menu

Vanília

Egyedi vaníliakivonatok és természetes aromák széles választéka a piacvezető íz-profilok alapján. Olyan természetes vanília íz-fokozókat kínálunk, amelyek hasonlítanak az egy- és kétszeres tiszta vaníliakivonatokhoz, hogy megfeleljenek az Ön gazdasági és szabályozási követelményeinek. Kivonatolási technikáinkat, analitikai és érzékszervi szakértelemmel kombinálva, vaníliás megoldások széles választékát kínáljuk, beleértve a tanúsított bio vaníliát is.

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel!

Íz innováció

SRS Innovációs Központ 

A 2500 négyzetméteres, korszerű létesítmény olyan butikszerű vásárlói élményt nyújt, amely ösztönzi az innovációt, az együttműködést és a kísérletezést a trendi élelmiszerekkel, italokkal, aromákkal és egyéb összetevőkkel. 

SRS Center for Taste Innovation

A legújabb íztrendek

Saját piaci elemzőink közvetlenül az aroma fejlesztőinkkel együttműködve dolgoznak a legújabb iparági trendeket képviselő aromák kifejlesztésén. Egyedi trendjelentéseket készítünk a legújabb termékmegjelenések, a piaci jelentések, az adatbázisok és a közösségi médiában megjelenő hírek alapján, hogy ajánlásokat adhassunk Önnek. 

Kísérleti hőkezelő üzemünk

A vevői együttműködés és támogatás mellett elkötelezett, korszerű kísérleti üzemünk a termékfejlesztés és tesztelés terepe. A kísérleti üzemen belül külön szekciók vannak az extrakció és más kísérleti technológiák, a hőkezelési technológia és az aszeptikus bag-in-box (BIB) töltés-technológia számára. 

pilot plant equipment

Gyártási képességek

Gyártási képességeink többek között a következőkre terjednek ki: por aroma- és színkeverés, porlasztva szárítás és kapszulázási technológia, hőkezelés, folyékony aromakeverés, vitamin- és tápanyagkeverés, extrakció, emulziók, desztilláció, oleoresinek, kiskereskedelmi csomagolás és nagysebességű csomagoló technológia. Egyedi termékmegoldásokat is kínálunk partnereink egyedi gyártási igényeinek kielégítésére. Földrajzi elhelyezkedésünk biztosítja vevőink kiszolgálása során számára a folyamatok és logisztika folyamatosságát. 

Csomagolási képességek

  • Egység kiszerelések 
    • Folyadékok 
    • Paszták 
    • Porok 
  • Saját márkás kiskereskedelmi csomagolás 
    • Sokféle csomagolási méret

Termékfejlesztés

A mai fogyasztó pontosan tudni akarja, hogy honnan származnak az összetevők és az aromák, és hogy mi áll az élelmiszer- és italtermékek mögött. A Flavorchem aromafejlesztő és alkalmazással foglalkozó munkatársai szorosan együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy olyan termékeket fejlesszenek ki, amelyek megfelelnek a kívánt érzékszervi profilnak és a szabályozási paramétereknek, hogy segítsenek egyedivé tenni a terméket és kiemelkedni a piacon. 

Aromaképzés

Egyedi képzési programokat kínálunk különböző témákban, mint például az íztrendek és az aromafejlesztés. A témák az Ön iparága vagy érdeklődési köre alapján testre szabhatók. 

Minőségi és szabályozási támogatás

A minőség és biztonság iránti elkötelezettségünk a Flavorchem működésének minden szintjén megtalálható. Folyamatos fejlesztési politikával figyeljük és elemezzük a kulcsfontosságú teljesítménymutatókat, amire a Safe Quality Foods (SQF) tanúsítvány (USA) és a BRC tanúsítvány (Európa) is garancia. 

Böngéssze online kirakatunkat