Explore our flavor and fragrance capabilities in your native language.

Chinese
Czech
Dutch
English
French
German
Hungarian
Italian
Polish
Romanian
Serbian
Spanish (Americas)
Spanish (Spain)
Close Menu

Természetes eredetű illatanyagok

Sok fogyasztó számára a természetes összetevők továbbra is a legfontosabbak. Ennek az igénynek a kielégítése érdekében parfümkészítőink a természetes eredetű összetevők széles skáláját használják munkájuk során, hogy komplex, egyedi illatokat fejlesszenek ki a természetes illatélmény érdekében. Szakértőink tudásukkal és az illatanyagok iránti szenvedélyükkel ellenállhatatlan, érzékeket idéző illatokat hoznak létre. Természetes eredetű nyersanyagok széles választéka lehetővé teszi olyan illatanyagok kifejlesztését, amelyek megfelelnek a mai fogyasztói termékszabványoknak.

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel!

Illatanyag-szolgáltatásaink és ajánlatunk

„Boutique” megközelítésünkkel rendkívül egyedi érzékszervi élménnyé alakítjuk együttműködésünket, amely segítségével innovatív termékeket  hozhatunk létre  az Ön alkalmazási igényeinek leginkább megfelelően.

Mélyreható formulázási szakértelemünkkel gyorsított stabilitási tesztelést, alkalmazási teljesítményt és finomhangolást biztosítunk az illatanyagok optimalizálásához.

 • Egyedi illatfejlesztés
 • Illatanyag-másolás
 • Hideg és hevített állapotú teljesítmény tesztelése (illatgyertyák esetében)
 • A végtermékre való hatással, összeférhetőséggel és elszíneződéssel kapcsolatos problémák elhárítása
 • Érzékszervi és háromszögteszt
 • Illatanyag-optimalizálás termékkategóriákon keresztül

Arra törekszünk, hogy a megrendelt illatanyagok ugyanúgy teljesítsenek az Ön termékében, mint a mi laboratóriumunkban.

 

flask with pink flowers

Általános parfümőrképzések

Exkluzív hozzáférést biztosítunk Önnek illatszakértőinkhez, így interaktív képzésünkkel elmélyítheti szaglással és illatanyagokkal kapcsolatos ismereteit.

Virtuális élményeink megkönnyítik a közvetlen kapcsolattartást  illatanyag-szakértőinkkel. Ennek a programnak része az illatminták szállítása is, amelyeket biztonságosan előre elküldünk Önnek, hogy valós időben tesztelhesse és megvitathassa véleményét, tapasztalatait szakértőinkkel.

 • Bevezetés az illatanyagok világába és a különböző illatok meghatározása
 • Illóolajok, természetes és szintetikus illatanyagok
 • Illatanyag-stabilitás, szabályozás és biztonság

Szabályozási megfelelés

Minőségbiztosítási szakértőink a legnagyobb figyelmet fordítják szabályozási megfelelés összetett területére, hogy Ön mindig az élvonalban maradhasson. A termékapplikációk széles skáláján nyújtunk szabályozási útmutatást az iparági szabványoknak és követelményeknek való megfelelés érdekében.

 • IFRA/ RIFM
 • EU-megfelelőség
 • 1223/2009/EC Kozmetikai rendelet

 

Biztonság és minőség

A minőség és a biztonság iránti elkötelezettségünk a működésünk minden területét meghatározza. „Boutique” – filozófiánk lehetővé teszi számunkra, hogy folyamatosan elemezzük és javítsuk a kulcsfontosságú teljesítménymutatókat, hogy mindig biztonságos és minőségi termékeket szállíthassunk.

Böngéssze online kirakatunkat